ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Περνώντας το δύσκολο εμπόδιο της Γουλβς, όλα είναι πιθανά»

«Περνώντας το δύσκολο εμπόδιο της Γουλβς, όλα είναι πιθανά»

Το πιστεύει ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν κρύβεται. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, προφανώς και στάθηκε στο δύσκολο εμπόδιο που έχει ο Θρύλος απέναντι στη Γουλβς. Τόνισε, όμως, πως υπάρχει αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια και συμπλήρωσε πως εφόσον γίνει αυτό το βήμα, τότε όλα είναι πιθανά στην πορεία! «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μόνο και ότι έχει αλλάξει το φορμάτ της διοργάνωσης, είναι πάρα πολύ πρώιμο να συμμετέχουμε σε αυτές τις κληρώσεις. Νομίζω ότι και οι κληρώσεις γίνονται πολύ νωρίς και είναι πρώιμο να μιλάμε για τόσο μακρινά παιχνίδια. Πράγματι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους, πρώτα τη Γουλβς. Είναι μία ομάδα που θα παίξει στην έδρα της, απέναντι στην οποία δεν έχουμε πλεονέκτημα αυτήν τη στιγμή. Καταφέρνοντας να περάσουμε αυτήν την ομάδα, μετά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρόμα μία ομάδα που είναι στις πρώτες της Ιταλίας ή τη Σεβίλλη που είναι μία ομάδα που έχει κερδίσει περισσότερες φορές το τρόπαιο του Europa League.

Είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε όλους αυτούς τους αντιπάλους, ωστόσο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Με πάρα πολλή δουλειά και με πίστη στην ομάδα μας, όλα είναι πιθανά να συμβούν και είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», ήταν η αρχική δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς.

Για το αν είναι παγίδα να κοιτάζει ο Ολυμπιακός το Final 8 ενώ υπάρχει μπροστά η Γουλβς: «Θέλω να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι όλοι οι άνθρωποι μέσα στα αποδυτήρια πιστεύουν και έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολύ ωραιότερα πράγματα απ’ όσα έχουμε ήδη καταφέρει φέτος στην Ευρώπη.

Συνήθως όταν τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, ευνοείται η πιο αδύναμη ομάδα, πάντα θεωρητικά μιλώντας. Μία μεγάλη ομάδα μπορεί να έχει μία κακή μέρα, αλλά είναι δύσκολο να έχει δύο κακές μέρες, επομένως μπορεί να επανορθώσει, να έχει μία δεύτερη ευκαιρία. Ενώ μία μικρότερη, θεωρητικά ομάδα, πάντα μπορεί να ευνοηθεί πετυχαίνοντας το φαβορί σε κακή μέρα. Όμως, επαναλαμβάνω όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να πιστεύουμε πραγματικά τη δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα. έχουμε ξεκινήσει περισσότερο από ένα χρόνο την πορεία μας στην Ευρώπη και ως τώρα έχουμε παίξει επτά προκριματικούς γύρους και τους έχουμε περάσει και τους επτά. Επομένως, περνώντας αυτό το δύσκολο εμπόδιο που έχουμε μπροστά μας, τη Γουλβς, πραγματικά όλα είναι πιθανά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ