Έτσι σκέφτεται την αποψινή ενδεκάδα!

Έτσι σκέφτεται την αποψινή ενδεκάδα!
Book Small Mobile

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την τελευταία στιγμή, ο Θρύλος αναμένεται σήμερα να έχει 1-2 τροποποιήσεις στην ενδεκάδα του. Το 4-3-3 αναμένεται να διατηρηθεί, ενώ όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν διαφορετικές επιλογές σε πρόσωπα, από εκείνες που ίσως θεωρούνταν… αναμενόμενες.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, για αρχή, ο Μπα αναμένεται να καθίσει στον πάγκο και την θέση του να πάρει ο Σισέ. Ο Μπα δεν ήταν στα καλύτερά του με τον ΠΑΟ, ενώ και ο Σισέ χρειάζεται λίγο αγωνιστικό ρυθμό παραπάνω, αφού κόντρα στη Γουλβς θα κληθεί να βγάλει τα… κάστανα από την φωτιά, μαζί με τον Μπα. Ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος και θα λείπει.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση, ο Βαλμπουενά αναμένεται να αρχίσει βασικός στη μία πτέρυγα. Ο Γάλλος χρειάζεται επίσης ρυθμό, μετά τον τραυματισμό του, ενώ και κόντρα στον ΠΑΟΚ πάει καλά, όπως και γενικά στα μεγάλα ματς.

Από την άλλη, αντί του Φορτούνη αναμένεται να επιλεγεί ο Μασούρας. Για δύο λόγους, μάλιστα. Ο ένας έχει να κάνει με το «2 δεκάρια στην ενδεκάδα» το οποίο δεν δούλεψε ιδιαιτέρως για τον Μαρτίνς, κόντρα στον ΠΑΟ. Ο άλλος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μασούρας είναι σε καλό φεγγάρι, σκοράρει και γενικά είναι σε… ρέντα, που λέμε.

Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, λοιπόν, έτσι θα πάει ο Θρύλος, κόντρα στον ΠΑΟΚ, απόψε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ