ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτσι… παίζουν το παιχνίδι!

Έτσι… παίζουν το παιχνίδι!

Το μπούλινγκ έπιασε τόπο! Κάθε μέρα, ο Παναγιώτης Φιλόπουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, έβλεπε από την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ, την Επιτροπή της οποίας προεδρεύει… κρεμασμένη στα μανταλάκια! Ασύστολο μπούλινγκ, με εισβολή… κανονική, σε προσωπικό επίπεδο, ακόμη, η οποία εντέλει έφερε αποτέλεσμα! Ο Παναγιώτης Φιλόπουλος παραιτήθηκε, λοιπόν, από την θέση του προέδρου και το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ και της προπαγάνδας… έπιασε τόπο!

Αν και μαζί με τον Βρυώνη ζήτησαν την εξαίρεσή τους από υπόθεση του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους συναδέλφους τους, ο Φιλόπουλος αισθάνθηκε, προφανώς, ότι δεν μπορεί να δέχεται άλλο αυτές τις επιθέσεις, καθημερινά, προς το πρόσωπό του. Και έτσι παραιτήθηκε!

Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Δεν είναι πρώτη φορά που το βλέπουμε! Όποιος δεν… αρέσει, κρεμιέται στα μανταλάκια, από τα Μέσα που ελέγχει ο ΠΑΟΚ! Η ΕΕΑ, η Επιτροπή Εφέσεων, ο Αυγενάκης… Οποιοσδήποτε θεωρείται εχθρός του ΠΑΟΚ, δέχεται τις επιθέσεις των ΜΜΕ, τη μία πίσω από την άλλη, στοχοποιείται και στο τέλος… λυγίζει. Και η προπαγάνδα πανηγυρίζει!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ