ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» δεν μπορείς να κάνει τη δουλειά σου…

Στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» δεν μπορείς να κάνει τη δουλειά σου…

Ένας-ένας οι δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ… παραιτούνται! Μετά τον Φιλόπουλο, ήταν η σειρά του Βρυώνη να παραιτηθεί, σήμερα, Δευτέρα, αφού το μπούλινγκ από πλευράς ΠΑΟΚ, είτε επισήμως, είτε ανεπισήμως, μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο «δικέφαλος» του βορρά, είχε… χτυπήσει κόκκινο!

Η Επιτροπή Εφέσεων έχει δεχθεί συνεχόμενα πυρά, από τότε που επέβαλε ποινή στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας ως δεσμευτικό το πόρισμα της ανεξάρτητης ΕΕΑ. Με το πράγμα να… κορυφώνεται τις τελευταίες ημέρες, μετά την επιστροφή, σε αυτή, της υπόθεσης, από το CAS. Τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, μπροστά στην πρωτοφανή επίθεση, την οποία δέχονται από τον μηχανισμό ΜΜΕ του ΠΑΟΚ, παραιτούνται το ένα μετά το άλλο, αφού προφανώς δεν μπορούν… να κάνουν τη δουλειά τους.

Είναι γνωστή και ουδόλως πρωτόγνωρη η στάση του ΠΑΟΚ και των συν αυτώ, το να επιτίθενται, μηντιακά, προς όποια επιτροπή, προς όποιον δικαστή, προς όποια αρχή, εν γένει, δεν… αποφασίζει όπως συμφέρει τους Θεσσαλονικείς. Το έχουμε δει ξανά το έργο και σίγουρα θα το δούμε ξανά στο μέλλον!

Προφανώς θα πρέπει να το δει και ο Άρειος Πάγος…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ