ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι προσεχείς στόχοι και η απαιτούμενη επάνοδος!

Οι προσεχείς στόχοι και η απαιτούμενη επάνοδος!

Δεδομένα, η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, δεν ήταν καλή. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και σε συνδυασμό με την «εξυγιαντική» διαιτησία των Μανούχου και Τζοβάρα, ήρθε η ήττα με 0-1.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, λοιπόν, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του και χτύπησε το «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας!

Ενδεικτικά ήταν, άλλωστε, τα λόγια του Πορτογάλου κόουτς, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Να βρούμε την αδρεναλίνη που μας λείπει. Να βρούμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και δεν κάναμε. Δεν είμαστε ο εαυτός μας.

Πρέπει να επανέλθουμε. Να δείξουμε ξανά πως κάνουμε όλα τα πράγματα τέλεια. Είμαστε γεμάτοι στόχους για την συνέχεια και πρέπει να επανέλθουμε.  Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει μία ήττα. Σίγουρα μία επαγρύπνηση. Σε καμία περίπτωση μία ήττα δεν είναι κάτι θετικό».

Ο 50χρονος τεχνικός του Θρύλου, λοιπόν, έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και με τα λόγια του έδειξε το δρόμο ενόψει της συνέχειας και ζήτησε το προφανές. Οι Πειραιώτες έχουν σαν στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και του νταμπλ, καθώς και μία νέα υπέρβαση στο Europa League, όσον αφορά στη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Από εκεί και πέρα, έχουμε ξαναπεί ότι μπορεί ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα, όμως έχει μεγάλη σημασία να «κλείσει» με θετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα τη σεζόν.

Όπως και να ‘χει, άπαντες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια, με τους στόχους και τα κίνητρα να είναι ξεκάθαρα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ