ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βόμβες μολότοφ κοντά στη Ριζούπολη! (photos)

Βόμβες μολότοφ κοντά στη Ριζούπολη! (photos)

Φαίνεται ότι έχουν αρχίσει από τώρα να ετοιμάζονται οι οπαδοί της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να έχει ορίσει το ματς αυτό στη Ριζούπολη.

Βέβαια η αστυνομία έχει θέσει θέμα ασφάλειας και τόνισε ότι η Ριζούπολη είναι ακατάλληλη για να γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας.

Τη Δευτέρα η αστυνομία βρήκε κοντά στη Ριζούπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας 18 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, τύπου βόμβας μολότοφ και 12 ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου!

Ειδικότερα, οι 7 από τις βόμβες μολότοφ ανευρέθηκαν κρυμμένες κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της ΑΕΚ και εξωτερικά αυτής. Οι δε υπόλοιπες 11 ήταν επιμελώς κρυμμένες κάτω από κλαδιά και φύλλα δέντρων εντός δύο φρεατίων σε χώρο του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας σε κοντινή απόσταση από την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου.

Η αστυνομία μάζεψε τα αντικείμενα αυτά και τα μετέφερε αμέσως στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Εικόνες οι οποίες δικαιώνουν τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την αστυνομία οι οποίοι τονίζουν την ακαταλληλότητα της Ριζούπολης για τον τελικό...

 

PHOTO GALLERY

Βόμβες μολότοφ κοντά στη Ριζούπολη! (photos)
Βόμβες μολότοφ κοντά στη Ριζούπολη! (photos)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ