ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην UEFA ο Ολυμπιακός για την επικίνδυνη ΕΠΟ!

Στην UEFA ο Ολυμπιακός για την επικίνδυνη ΕΠΟ!

Μέχρι την UEFA έφτασε ο Ολυμπιακός για το θέμα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την απόφαση της επικίνδυνης ΕΠΟ να αναβάλει το παιχνίδι με την ΑΕΚ! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για όλες τις εξελίξεις. Μέχρι και για τις επιστολές με τις οποίες δεχόταν να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ ενημέρωσε, επιστολές που φυσικά έμειναν αναπάντητες.

Εδώ, καλά-καλά, στον Ολυμπιακό δεν ρωτήθηκαν και δεν ενημερώθηκαν ποτέ επισήμως από την ΕΠΟ για την αναβολή του τελικού, ούτε καν τους γνωστοποιήθηκε η αιτία της αναβολής!

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ζήτησε την παρέμβαση της UEFA για να λυθεί το θέμα. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως παραμένει εντελώς ακατανόητη η απόφαση της ομοσπονδίας, για μία σειρά από λόγους, τόσο αγωνιστικούς, όσο και οικονομικούς.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που (θα έπρεπε να) κλείνει τη σεζόν και όχι να ανοίγει την επόμενη! Επιπλέον, το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε νωρίτερα, στις 19/7, ακριβώς για να βοηθηθεί να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στις 26/7. Και έρχεται η ΕΠΟ να τον αναβάλει! Επίσης, είναι και το τι θα γίνει με τα συμβόλαια. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/6. Και συμφώνησαν με τους παίκτες να παραταθούν έως τα τέλη Ιουλίου, καθώς τότε θα ολοκλήρωναν τις επίσημες υποχρεώσεις τους, αφού ο τελικός είχε προγραμματιστεί για τις 26/7 και οι ομάδες πρέπει να δηλωθούν μέχρι 3/8 στην UEFA.

Εξάλλου, στις 3 Αυγούστου ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος για την επόμενη σεζόν και εφόσον ο τελικός αποφασιστεί να γίνει στις 30 Αυγούστου, όπως διαρρέεται, τότε θα έχει αλλοιωθεί η διοργάνωση, καθώς οι δύο ομάδες θα κληθούν να αγωνιστούν με τελείως διαφορετικά ρόστερ.

Όσο για το οικονομικό σκέλος, είναι δεδομένο πως και εκεί θα επηρεαστούν οι καταστάσεις. Είναι μεγάλο ερωτηματικό το τι θα γίνει με χορηγικές συμβάσεις των ομάδων και της ομοσπονδίας. Ζητήματα δημιουργούνται και στην καταβολή των όσων δικαιούνται οι ομάδες από το Κύπελλο, καθώς αν δεν ολοκληρωθεί, δεν διανέμονται.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, ενημέρωσαν σχετικά την UEFA για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και περιμένουν. Και την ίδια ώρα ετοιμάζουν τις επόμενες νομικές κινήσεις τους κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ