ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Φενέρ θέλει, επίσης, τον Σεμέδο

Η Φενέρ θέλει, επίσης, τον Σεμέδο

Περιζήτητος γίνεται, όσο περνάει ο καιρός, ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε και κάνει μία εξαιρετική σεζόν, με τα πάνω και τα κάτω της, όπως έχουν όλοι οι παίκτες, έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω του τα βλέμματα, ομάδων από το εξωτερικό. Γνωστό, φυσικά, το θέμα με τις δύο πορτογαλικές πρωτοκλασάτες, οι οποίες τον τσεκάρουν και οι οποίες θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Τόσο η Πόρτο, όσο και η Μπενφίκα, φέρονται να είναι στο «κυνήγι» του Σεμέδο, ο οποίος τις έχει εντυπωσιάσει, με την απόδοσή του. Ωστόσο, δεν «παίζουν» μόνες τους, αφού ρεπορτάζ από την Τουρκία, βάζουν στο «κυνήγι» του «βράχου» των μετόπισθεν του Θρύλου και την Φενέρ!

Οι γείτονες έχουν… γερό πορτοφόλι, ως γνωστόν και έτσι έχουν ένα καλό ατού, διαπραγματευτικό, εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν ενεργά, για τον Σεμέδο. Όχι ότι οι δύο Πορτογάλοι δεν είναι ικανοί να καλύψουν οικονομικά τον Ολυμπιακό, απλώς στην Τουρκία και δη στο ποδόσφαιρο εκεί, το χρήμα ρέει… κάπως πιο άφθονο.

Ο Σεμέδο παραμένει συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, είναι σαφής: Ο Σεμέδο δεν είναι προς πώληση, αλλά με ένα ποσό που θα ικανοποιήσει τα στάνταρ του Συλλόγου, μπορεί να παραχωρηθεί. Μένει να φανεί εάν η εμπλοκή της Φενέρ, στο «κόλπο» για τον Πορτογάλο, μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ