ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μην ξεχνάμε τον… μικρό, ε;

Μην ξεχνάμε τον… μικρό, ε;

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την ενίσχυση στα εξτρέμ. Αρκετά τα ονόματα που παίζουν καθημερινά και όλα ενδιαφέροντα. Μέσα σε αυτά, όμως, η ομάδα του Μαρτίνς κάνει… εσωτερική μεταγραφή. Ποια είναι αυτή; Ο Νίκολα Τσούμιτς! Ο Σέρβος έρχεται με… φόρα από την πατρίδα του, στον Πειραιά, αυτή τη φορά, για να… μείνει! Η χρονιά που πέρασε με την Ραντνίτσκι, τον έκανε πιο ώριμο, πιο ικανό και πιο έτοιμο για το αύριο, στο λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός ήδη… αρνήθηκε πρόταση για να τον παραχωρήσει, σε ομάδα της Τουρκίας! Στον Θρύλο κρίνουν ότι ο Σέρβος μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα, πριν αποχωρήσει με ενδεχόμενη πώληση. Το ίδιο πιστεύει και ο Μαρτίνς, ο οποίος έχει παρακολουθήσει ενδελεχώς, το τι μπορεί να κάνει ο νεαρός. Τα 16 γκολ και οι 5 ασίστ που είχε φέτος, είναι το καλύτερο εχέγγυο για το μέλλον του, στον Πειραιά και ο Τσούμιτς μοιάζει έτοιμος.

Στον Ολυμπιακό θέλουν πρωτίστως να βρουν τον τρόπο να αξιοποιηθούν αυτού του τύπου οι ποδοσφαιριστές. Ο Τσούμιτς, ο Ραντζέλοβιτς, ο Μάρκοβιτς, ο Φοντέ Καμαρά και οι λοιποί. Παίκτες που θέλουν να πάρουν την ευκαιρία τους, αλλά και άλλοι που ήδη την πήραν. Ο Μαρτίνς θα το δουλέψει αυτό και θα κάνει ό,τι μπορεί, για το καλό του δυναμικού και των ιδίων των παικτών. Ο Τσούμιτς μπορεί να αποτελέσει, σε αυτό το πλαίσιο, μία… πρώτης τάξεως «μεταγραφή».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ