ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν της πέρασε της… συμμαχίας

Δεν της πέρασε της… συμμαχίας

Έκπληξη στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας, με τις ομάδες να ψηφίζουν 13-1 (μειοψήφησε ο Πανιώνιος) για να… μην περάσει η αναδιάρθρωση! Έτσι, ο συνεταιρισμός μένει στο φορμάτ με τις 14 ομάδες και για τη νέα σεζόν, αφού δεν πέρασε της… συμμαχίας, που προωθούσε 16 ή και 18 ομάδες.

Μάλιστα η Λίγκα αποφάσισε πως αν η εισήγηση για 14 ομάδες δεν γίνει δεκτή από την ΕΠΟ, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά η αποφαση του ΔΣ:

"Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Super League δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Super League αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη".

Πλέον το... μπαλάκι πάει στην ΕΠΟ, η οποία εκτός από την… καυτή πατάτα του τελικού Κυπέλλου έχει, πλέον και για αυτό το θέμα να αποφασίσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ