ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Μπόκα επιμένει για Σολδάνο

Η Μπόκα επιμένει για Σολδάνο

Το στόρι γνωστό. Η Μπόκα έμεινε ικανοποιημένη, από την παρουσία του Φράνκο Σολδάνο, κατά την περίοδο που ολοκληρώθηκε στην Αργεντινή. Έτσι, στόχος της είναι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή εκεί και τη νέα σεζόν. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να συμφωνήσει με τον Θρύλο, για νέο δανεισμό. Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει εκ νέου τον Σολδάνο, αφού δεν τον υπολογίζει. Αποτέλεσμα είναι οι διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στο Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Ole «η αρχική πρόθεση της Μπόκα ήταν να τον πάρει με λιγότερα από 300.000 δολάρια, πιστεύοντας ότι δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσαν να πετύχουν ένα μικρότερο ποσό για τη συμφωνία. Από τον Ολυμπιακό δείχνουν να είναι αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, ζητώντας 300.000 δολάρια. Έτσι, για να ικανοποιήσουν τον Μιγκέλ, έγινε μια νέα καλύτερη πρόταση και πιστεύουν ότι θα προχωρήσει».

Μένει να φανεί τι θα συμβεί, με τον Ολυμπιακό να είναι θετικός στο να παραχωρήσει τον παίκτη και την Μπόκα να το παλεύει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ