ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ας περάσουμε τη Γουλβς και ας μην κάνουμε διακοπές, δεν μας πειράζει»

«Ας περάσουμε τη Γουλβς και ας μην κάνουμε διακοπές, δεν μας πειράζει»

Για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γουλβς, το οποίο αποτελεί και μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό, μίλησε στο MEGA ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. «Μετά από αυτό που κάναμε και με την Άρσεναλ δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Σίγουρα έχουμε δύσκολο αποτέλεσμα. Εξίσου δύσκολο είχαμε και με την Άρσεναλ. Πάμε χωρίς άγχος, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Να δώσουμε το 200% να κάνουμε ακόμα μία υπέρβαση για να βρισκόμαστε στη Γερμανία», είπε ο Μπουχαλάκης.

Για την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών: «Δεν έχουμε επίσημο παιχνίδι για 10 μέρες με 2 εβδομάδες. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας είτε μέσα από το φιλικό που δώσαμε είτε μέσω των προπονήσεων για να πάμε πιο έτοιμοι.

Σε τέτοια παιχνίδια όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Και ο στόχος είναι πολύ μεγάλος.

Αν καταφέρουμε να προκριθούμε κόντρα στη Γουλβς, στη συνέχεια σε ένα παιχνίδι όλα μπορούν να γίνουν. Το σημαντικό να μπούμε από την αρχή δυναμικά και συγκεντρωμένα. Το πιο σημαντικό, για μένα, είναι να κρατήσουμε το μηδέν και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και γιατί όχι να σκοράρουμε και να καταφέρουμε κάτι δυνατό».

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός περάσει τη Γουλβς, τότε οι παίκτες δεν θα κάνουν διακοπές, απάντησε: «Αν περάσουμε, ούτε διακοπές, ούτε τίποτα, δεν μας πειράζει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ