ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η διεξαγωγή του αγώνα δεν θύμιζε ευρωπαϊκή αναμέτρηση»

«Η διεξαγωγή του αγώνα δεν θύμιζε ευρωπαϊκή αναμέτρηση»
Book Small Mobile

Πολλά παράπονα κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με την Γουλβς εξέφρασε ο Νίκος Γαβαλάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού δεν στάθηκε μόνο στον Πολωνό ρέφερι αλλά και στο τρόπο δειξαγωγής του παιχνιδιού αφήνοντας αιχμές.

Αναλυτικά όσα είπε για την διατησία του αγώνα:«Εκφράζουμε τα έντονα παράπονα που υπάρχουν για τον διαιτητή του αγώνα. Υπάρχουν φάσεις που οι αποφάσεις του προκαλούν προβληματισμό. Φάσεις που ζητήσαμε πέναλτι , υπάρχουν φάσεις στον πειθαρχικό έλεγχο που προκαλούν προβληματισμό και ανοίγουν κουβέντα».

Για την διεξαγωγή του αγώνα,τόνισε: «Μέσα σε όλα, μας προκάλεσε προβληματισμό και κάτι άλλο. Υπήρχαν στιγμές που δεν υπήρχαν μπάλες γύρω από το γήπεδο, πολλές καθυστερήσεις. Η διεξαγωγή του αγώνα δεν θύμιζε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Υπήρχαν στιγμές που θύμιζε διεξαγωγή αγώνα τοπικού πρωταθλήματος σε ένα χωριό. Ίσως είναι αδόκιμος ο όρος που χρησιμοποιώ, αλλά θέλω να δείξω το μέγεθος του προβλήματος».

Για την πορεία του θρύλου στην Ευρώπη και το αποψινό παιχνίδι, είπε: «Ολοκληρώνεται σήμερα η πορεία της ομάδας μας στην Ευρώπη και οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι περήφανοι για αυτή την πορεία που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε σήμερα. Είχαμε εξαιρετικές επιτυχίες και εξαιρετική παρουσία και στο «Μολινό», με 62% κατοχή μπάλας και 16 τελικές απέναντι σε ομάδες της Premier League. Είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα.

Τέλος έδωσε ένα μήνυμα στο κόσμο του Ολυμπιακού, επαναλμβάνοντας τον προβληματισμό της ομάδας για όσα συνέβησαν στο Μολινό, αναλυτικά:«Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι περήφανοι για όλη την πορεία από πέρσι έως τώρα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε όπως λέει και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης. Εκφράζουμε ξανά τον έντονο προβληματισμό μας για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα και ίσως να πρέπει να γίνουν και εκλογές από την UEFA τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων...».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ