ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακοί ακόμα και στο αντίo τους…

Ολυμπιακοί ακόμα και στο αντίo τους…

Αιχμές σε δηλώσεις, κατεβασμένα μούτρα, προσφυγές σε δικαστήρια και όλα τα υπόλοιπα που ακολουθούν ένα κακό «διαζύγιο» μεταξύ ενός ποδοσφαιριστή και της πρώην ομάδας του δεν χωράνε στον Ολυμπιακό. Τρανό παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο αποχαιρέτησε τον Θρύλο ο Ομάρ.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε σήμερα το αντίο «ερυθρόλευκους» όπως ήδη γνωρίζουμε. Το έκανε όμως ιδιαίτερα φορτισμένος και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του και για όλα αυτά τα μαγικά που έζησε σε αυτήν. Έτσι λένε αντίο στον Πειραιά…

Διότι στον Θρύλο, όταν τιμάς την φανέλα που φοράς, ανταμείβεσαι με το παραπάνω, σε όλα τα επίπεδα. Βρίσκεις μια οικογένεια, έναν υγιή σύλλογο. Βρίσκεις τον τόπο και τον τρόπο να πετύχεις πολλά από τα όνειρά σου ως αθλητής. Αυτό αναγνωρίζει ο Ομάρ, αυτό τον έκανε τόσο δεμένο με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι και ένα πολύ σοβαρό δείγμα του κλίματος και της οργάνωσης που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν πόσο προνομιούχος ήμουν που έπαιξα και ήμουν αρχηγός σε αυτή την ομάδα. Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν μία υπέροχη περιπέτεια και θα κρατήσω κάθε στιγμή από αυτά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νορβηγός.

Την ίδια στιγμή που στο υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο οι πρόεδροι μετράνε και το τελευταίο… δίφραγκο . Την ίδια στιγμή που οι… σημαίες των αντιπάλων πέφτουν. Την ίδια στιγμή που πρόεδροι απειλούν ποδοσφαιριστές. Εδώ όμως είναι Πειραιάς…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ