ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτό θα πει Ολυμπιακός, να συζητάς με την Λίβερπουλ!

Αυτό θα πει Ολυμπιακός, να συζητάς με την Λίβερπουλ!

Το «αντίο» στον Κώστα Τσιμίκα είναι δύσκολο. Πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε όταν ο Έλληνας αμυντικός τίμησε την φανέλα του Ολυμπιακού και την ίδρωσε με το παραπάνω.

Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στο νεαρό αμυντικό για την δουλειά και την προσωπική του βελτίωση και εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Όλα τα συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στον Ολυμπιακό, ως οργανισμό και ως σύλλογο.

Διότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έφτασαν να συζητούν με τους πρωταθλητές Αγγλίας τυχαία. Έχουν φροντίσει να αποτελούν έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Έχουν φροντίσει να στρέψουν ουκ ολίγες φορές τα βλέμματα όλης της Ευρώπης πάνω τους. Έχουν κερδίσει το να μπορούν να κάνουν υπερβάσεις και μέσα από τις υπερβάσεις αυτές να φαίνεται η δουλειά όλων. Είτε αυτοί είναι παίκτες, είτε προπονητές, είτε ο οποιοσδήποτε ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να αναπτύσσει όλο και περισσότερο το προϊόν και το όνομά του.

Στην αρχή της σεζόν, είχαμε ατυχείς συγκρίσεις να θυμίσω του Κώστα Τσιμίκα με τον Γιαννούλη του ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, η Λίβερπουλ θέλει να αποκτήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αλήθεια πόσες και ποιες ομάδες κάνουν το ίδιο για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ; Ρητορικό το ερώτημα…

Το «αντίο» στον Κώστα Τσιμίκα είναι δύσκολο. Θα είναι δύσκολο οποιοδήποτε αντίο σε οποιονδήποτε παίκτη έχει «πονέσει» για την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Είναι όμως και αυτονόητο όταν υπάρχεις στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη να συμβαίνει αυτό.

Σύμφωνα με το Sky Sports η Λίβερπουλ παρακολουθούσε καιρό τον Κώστα Τσιμίκα. Σπουδαίο ως γεγονός αναμφισβήτητα… Το όνομα του Ολυμπιακού καθημερινά μεγαλώνει και αυτό φαίνεται στα πάντα. Όταν έρχονται τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες και σου «χτυπάνε την πόρτα» για έναν παίκτη σου τότε μόνο κολακευτικό μπορεί να είναι.

Αυτό θα πει Ολυμπιακός, να συζητάς με την Λίβερπουλ…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ