ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κινητικότητα και στα στόπερ

Κινητικότητα και στα στόπερ

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ο Θρύλος κινείται άμεσα για να κλείσει τον Τράουκο. Γεγονός το οποίο «προδίδει» την ετοιμότητα της Διοίκησης των Πειραιωτών, στον μεταγραφικό τομέα. Ο Σεμέδο δείχνει, αυτή τη στιγμή, να είναι ίσως ο επόμενος, ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει. Η Μπενφίκα καραδοκεί, τίποτα δεν είναι τελικό, αλλά σίγουρα υπάρχει κινητικότητα.

Ο Σεμέδο δεν είναι… χαλασμένος με τον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Εδώ πήρε πρωτάθλημα, έχει την ευκαιρία να παίξει πάλι Champions League και αντιμετωπίζεται, δικαίως, ως ο ηγέτης της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα ζεστός στην προοπτική μετακόμισης στη Λισαβόνα, όπου, παίζοντας για την Μπενφίκα, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ανάλογα πράγματα, με τη μεγαλύτερη ομάδα της πατρίδας του. Λογικό και ανθρώπινο.

Όπως έχουμε πει, για να προχωρήσουν τα πράγματα, θα πρέπει η Μπενφίκα να ανεβάσει την προσφορά της. Εάν αυτό δεν συμβεί, Σεμέδο δεν παίρνει. Τόσο απλό. Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών, αλλά και η παρουσία του Σεμέδο στην πατρίδα του, παράλληλα με τις διακοπές του, αφήνουν την αίσθηση ότι ίσως βρεθεί λύση και η Μπενφίκα πάρει τον παίκτη. Εάν αυτό συμβεί, ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά έτοιμος, για να καλύψει σωστά, το κενό που θα δημιουργηθεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ