ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προχωράει του Ραφίνια ο Ολυμπιακός!

Προχωράει του Ραφίνια ο Ολυμπιακός!

Το κενό που δημιούργησε στο δεξιό άκρο της άμυνας, η αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, θέλει να καλύψει ο Ολυμπιακός. Και άμεσα. Ο ιδανικός παίκτης, για να το κάνει αυτό, έχει βρεθεί και λέγεται Ραφίνια! Ο Βραζιλιάνος παικταράς, πρώην της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο, αυτή τη στιγμή, μοιάζει ο καταλληλότερος για να… απογειώσει την πτέρυγα του Θρύλου.

Πολύπειρός, ικανότατος, απίστευτα ποιοτικός παίκτης, ο Ραφίνια μπορεί, με τον κατάλληλο εξτρέμ μπροστά του, να… εκτινάξει την ποιότητα στα δεξιά και να βοηθήσει τον Θρύλο να κάνει τις υπερβάσεις που όλοι ονειρευόμαστε!

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει τον τρόπο για να προχωρήσει το θέμα, ενεργοποιώντας μία ρήτρα, η οποία μπορεί να τον πάρει μακριά από την πατρίδα του. Και να τον επαναφέρει σε ευρωπαϊκό έδαφος, για λογαριασμό του Θρύλου. Μάλιστα, οι άνθρωποι των Πειραιωτών προχωρούν άμεσα το θέμα, δεν κάθονται με… σταυρωμένα χέρια.

Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις του φετινού καλοκαιριού. Εντός ολίγων ημερών οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται σε δράση και η ομάδα της νέας σεζόν πρέπει να χτιστεί, στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ