ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν αλλάζει την εμπειρία…

Δεν αλλάζει την εμπειρία…

Όσο καλός παίκτης και να είναι ένας νεαρότερος, ο «μπαρουτοκαπνισμένος» θα σου κάνει τη διαφορά ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ και με συνέπεια! Αυτό είναι δεδομένο και το κατάλαβαν στο «πετσί» τους στον Ολυμπιακό, φέτος, βλέποντας τους MVP Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να παίρνουν την ομάδα από το χέρι και να… κάνουν πλάκα στους αντιπάλους… Όσο καλός και να είναι ο πιτσιρικάς, όσο ταλέντο και αν ξεχειλίζει, είναι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εκείνος, ο οποίος θα κάνει αυτό ακριβώς: Θα πάρει την ομάδα ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ!

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει το κομμάτι αυτό. Την εμπειρία. Αλλά όχι με… ό,τι κι ό,τι… Αλλά με παικταράδες αξίας και εγνωσμένης ποιότητας. Όταν ακούς, για παράδειγμα, Ραφίνια, ή Χολέμπας, ξέρεις ότι… δεν μπορείς να πέσεις έξω! Τι να συζητάμε; Για το τι έχει πετύχει ο Βραζιλιάνος στην καριέρα του; Για το τι κάνει ακόμη και τώρα, μέχρι πριν λίγους μήνες, όταν ήταν 33 στα 34, αντί 34 στα 35; Τι να συζητάμε; Για το αν ο Χολέμπας μπορεί να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, όταν ακόμη και στα 36 του… καταπίνει την Πρέμιερ Λιγκ;

Αστείοι οι ισχυρισμοί (από όπου και αν προέλθουν) για την ηλικία. Η ηλικία, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι κωμικό να προτάσσεται. Ρωτήστε τον… Ζλάταν να σας πει, περί ηλικίας. Ρωτήστε τον πως νιώθει, έχοντας παίξει στο κορυφαίο επίπεδο. Όπως και οι ποδοσφαιριστές, για τους οποίους κινείται ο Θρύλος!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ