ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κωμικό το να τίθεται θέμα ηλικίας…

Κωμικό το να τίθεται θέμα ηλικίας…

Ορισμένα πράγματα είναι… αστείο και να τα συζητάς. Το να τίθεται θέμα ηλικίας, για έναν παίκτη ο οποίος έχει… οργώσει τα γήπεδα της Ευρώπης, στο κορυφαίο επίπεδο, με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, είναι λιγάκι… κωμικό. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει πετύχει τόσα πράγματα, με μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, παίζοντας διαρκώς στα… κόκκινα και ανεβάζοντας, κάθε χρόνο, την αξία και την απόδοσή του, δεν μπορεί να κριθεί από την… ηλικία του.

Εξάλλου, ο Ματιέ Βαλμπουενά, θα μπορούσε να απαντήσει… αρμοδίως, για το θέμα της ηλικίας και για το αν αυτή αποτελεί… τροχοπέδη, ή όχι, για έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή επιπέδου, ο οποίος έχει μάθει να παίζει μπάλα στο 101%, για να πετυχαίνει… παγκόσμιου βεληνεκούς διακρίσεις!

Ας αφήσουμε το θέμα της ηλικίας στην άκρη. Ο Ραφίνια, εφόσον με το καλό υπογράψει και ανακοινωθεί στον Ολυμπιακό, θα είναι μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Και το να καθόμαστε, έχοντας ως τόσο πρόσφατο παράδειγμα τον Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί, για το αν μπορεί ένας 34χρονος (στα 35) να ανταπεξέλθει, το ξέρουμε ήδη… Την έχουμε πάρει ήδη την απάντηση, οπότε δεν χρειάζεται και να το ανακυκλώνουμε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ