ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι να τους κάνεις τους παίκτες, όταν έχεις…

Τι να τους κάνεις τους παίκτες, όταν έχεις…

Απορούμε πραγματικά. Για ποιο λόγο «κράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον Ιβάν Σαββίδη. Αφού δηλώσουμε το… προφανές, ότι δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης ΔΕΝ κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ και απλώς… συμβουλεύει τη διοίκησή του (ναι, δυστυχώς αυτό το… ανέκδοτο σέρνεται ακόμη, από τότε που ειπώθηκε), ας πάμε στο… παρασύνθημα.

Τι να τους κάνουν, βρε παιδιά, τους παίκτες στον ΠΑΟΚ; Όταν μπορούν να έχουν «δικό τους» πρόεδρο ΕΠΟ, συμμαχίες, «εξυγιαντικές» διαιτησίες όπου σταθούν και όπου βρεθούν, ορισμούς αγώνων και διαιτητών… α λα καρτ, πολυιδιοκτησίες και προπονητικά κέντρα άλλων ομάδων… Τι να τους κάνουν τους παίκτες; Δεν είναι πολυτέλεια; Με Νινούα και λοιπούς θα πορεύονται και θα… βγαίνουν και από πάνω, όταν κάτι δεν τους πάει όπως θέλουν…

Το είδαμε να εξελίσσεται μπροστά μας, κατά τη φετινή (περσινή, όπως θέλετε πείτε την) σεζόν, οπότε η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν… χάος. Ο ΠΑΟΚ σώθηκε χάρη στην κυβέρνηση, από τη Β’ Εθνική, ομάδα η οποία πλην εξαιρέσεων… διασύρθηκε, σχεδόν από όλους. Και όμως… Οι Θεσσαλονικείς τα έριχναν στην… ΕΕΑ!

Α! Μην το ξεχάσουμε! Τι να τους κάνεις τους παίκτες όταν έχεις… μηχανισμούς προπαγάνδας και ΜΜΕ που τα λένε… όπως τα θες; Και τα γράφουν όπως τα θες… Βασικό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ