ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάχη για να σωθεί… απ’ την κατάρρευση

Μάχη για να σωθεί… απ’ την κατάρρευση

Μία μικρή ανάλυση, μιας ατάκας, την οποία είπε ο Πέλκας, κατά τη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, μία ημέρα, πριν την Μπεσίκτας, προκαλεί… απορίες και αφήνει ερωτηματικά. «Να βοηθήσουμε τον σύλλογο να σταθεί ξανά στα πόδια του», είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, διάσημος για τη Home Alone βερσιόν του «δικεφάλου» του βορρά.

Σε συνδυασμό με την ατάκα του Φερέιρα, για τα οικονομικά («αυτά τα έσοδα (σ.σ. από την Ευρώπη) δεν υπήρχαν πέρυσι και αυτό φάνηκε»), είναι να απορεί κανείς, σε πόσο κακή κατάσταση βρίσκεται, εντέλει ο ΠΑΟΚ.

Όχι μόνο οικονομικά, αλλά… συνολικά. Μετά από μία σεζόν αλλεπάλληλων αποτυχιών, σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετείχε, με εκείνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου να έρχονται… δια χειρός Ολυμπιακού, είναι να απορεί κανείς, σχετικά με το πόσο… πιο κάτω, μπορούσε να πάει, η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Ταλαιπωρημένη από το μεγαλύτερο σκάνδαλο που γνώρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό της πολυιδιοκτησίας, χωρίς έσοδα από τηλεοπτικά, με την παταγώδη αποτυχία του paok tv και με τον κορονοϊό στο τέλος να δίνει τη… χαριστική βολή, είναι να αναρωτιέται κανείς πόσο κοντά έφτασε ο Θρύλος στο να… διαλύσει οριστικά τον αντίπαλό του.

Μπορεί ο Πέλκας να το εννοούσε… ψυχολογικά. Μπορεί και όχι. Ποιος ξέρει…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ