ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι επόμενοι δύο, για το κέντρο!

Οι επόμενοι δύο, για το κέντρο!

Μετά την υπόθεση Πέπε, η οποία αναμένεται εντός των ημερών να πάρει και… τυπικά το αίσιο τέλος, που άπαντες περιμένουν, στον Ολυμπιακό έχουν σταντ μπάι δύο περιπτώσεις ακόμη, εάν χρειαστεί και άλλος χαφ. Πέραν του Τιάγκο Σίλβα, της Νότιγχαμ Φόρεστ, δηλαδή! Ο λόγος για τους Εμβιλά και Εντουάρντο, τις περιπτώσεις των οποίων η πειραϊκή ΠΑΕ δουλεύει τόσο καιρό, με υπομονή και ηρεμία!

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τρομερά ποιοτικοί και η έλευσή τους, στην ομάδα, θα μπορούσε να εκτοξεύσει κατακόρυφα την ποιότητα στα χαφ! Ο Πέδρο Μαρτίνς ρίχνει μεγάλο βάρος στον άξονα, όπως και στα άκρα της άμυνας και θέλει η ομάδα του να είναι, τη νέα σεζόν, το ίδιο δυνατή, εκεί, όπως ήταν και πέρυσι, αλλά και την προηγούμενη σεζόν.

Οι δύο παίκτες μπορούν να συνθέσουν (ένας εξ αυτών, όχι και οι δύο μαζί), μαζί με τους υπάρχοντες κεντρικούς μέσους (σύν Πέπε/Τιάγκο Σίλβα), μία πεντάδα… φωτιά, στον άξονα, ικανή να κάνει κουμάντο στο παιχνίδι, απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Με την -ήδη έντονη- φημολογία, γύρω από τον Καμαρά, να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο, μέρα με τη μέρα, ο Ολυμπιακός κινείται και δεν μένει με… σταυρωμένα χέρια. Δεν θέλει, επ’ ουδενί, να πιαστεί στον «ύπνο», όσον αφορά σε μία θέση, εκείνη των κεντρικών χαφ, νευραλγική, για την ομάδα του Μαρτίνς!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ