ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Φορτώνει» και για Εμβιλά!

«Φορτώνει» και για Εμβιλά!

Με το βλέμμα να στρέφεται, αυτή τη στιγμή, περισσότερο στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα σηκώσει το βάρος της αριστερής πλευράς στην άμυνα, ο Ολυμπιακός δεν παραβλέπει την προοπτική να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον άξονά του. Με έναν ποδοσφαιριστή, όπως ο Γιαν Εμβιλά, άλλωστε, δεν μπορεί να… κάνει πίσω. Η ποιότητα, την οποία θα προσθέσει στο ρόστερ, εφόσον προχωρήσει και τελειώσει τη μεταγραφή, θα είναι τεράστια.

Το θέμα με τον 30χρονο χαφ μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Εμβιλά έχει συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν, η οποία όμως ενδεχομένως θα τον παραχωρούσε και δανεικό. Η Γαλατά, η οποία είχε προβάδισμα, στην «κούρσα» για την απόκτηση του έμπειρου μέσου, δείχνει να… χάνει το παιχνίδι. Αυτό αναφέρουν και τα ΜΜΕ, από την Τουρκία, με τον Ολυμπιακό να έχει τον τρόπο. Να μπει «σφήνα» στην υπόθεση και να αποσπάσει το «ναι» του παίκτη. Ο οποίος έτσι κι αλλιώς, μοιάζει θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα.

Μία προεργασία έχει ήδη γίνει. Ο Ολυμπιακός, παρότι έκλεισε τον Πέπε, θα ήθελε να προσθέσει και τον Εμβιλά, στο ρόστερ του, αυξάνοντας την ποιότητά του, στα χαφ, κατακόρυφα! Το θέμα έχει δουλειά ακόμη και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός μπορεί να το «παλέψει» και να το κλείσει θετικά. Έχει τη δυναμική και τη μεταγραφική υπόσταση, για να το κάνει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ