ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα στην υπόθεση Εμβιλά!

Τα δεδομένα στην υπόθεση Εμβιλά!
Book Small Mobile

Ο Γιαν Εμβιλά αναμένεται να είναι το επόμενο «μπαμ» του Ολυμπιακού, στα μεταγραφικά, εφόσον όλα πάνε καλά, στην υπόθεσή του! Ο Γάλλος παικταράς έχει κινήσει τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν και εφόσον αυτό συμβεί, θα ανοίξει οριστικά ο δρόμος, για να έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Θρύλου!

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Εμβιλά υπαγορεύει ότι έχει να λάβει ένα μεγάλο ποσό, σε περίπτωση κατά την οποία μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, από τη Σεντ Ετιέν. Αυτό το γεγονός, συν το ότι η ίδια η ομάδα του, δεν καίγεται και ιδιαίτερα, να τον κρατήσει, αφού κοστίζει μεικτά περίπου 3,6 εκ ευρώ ετησίως, δείχνουν ότι μπορούν να διευκολύνουν πολύ τη διαπραγμάτευση, για τον Θρύλο.

Οι Πειραιώτες συζητούν με τον παίκτη και είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσουν το οριστικό «ναι» του. Ο Γάλλος θέλει 2 εκ. ευρώ ετησίως, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να τον κλείσει με λιγότερα καθαρά, βρίσκοντας τη «χρυσή τομή» στα μπόνους. Εφόσον αυτό συμβεί, θα πάρει το ΟΚ και όταν ο Εμβιλά μείνει ελεύθερος, θα προχωρήσει και η έλευσή του, στο λιμάνι, για να κάνει, έτσι, ο Ολυμπιακός, ένα μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ»!

Ο Εμβιλά είχε πέρυσι 33 συμμετοχές και 2 ασίστ με τη γαλλική ομάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ