ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη σωστή τιμή, ή μένει εδώ!

Στη σωστή τιμή, ή μένει εδώ!

Είναι απλά τα πράγματα, για τον Σεμέδο. Εκεί καταλήγουν, δηλαδή, ό,τι και αν λέγεται ή γράφεται, στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Μεταφέρουμε τις πληροφορίες, για το τι σκέφτεται η Μπενφίκα, για την επιθυμία της, για τις προσφορές που συζητά, αλλά παράλληλα, ξεκαθαρίζουμε και το τι θέλει ο Ολυμπιακός. Και το πως σκέφτεται και προχωρά.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, είναι σαφής, για τον Σεμέδο: ΒΑΣΙΚΟΣ. Δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το να του φύγει. Μπορεί να έχει.. διάφορα θεματάκια ο Σεμέδο, να κάνει και τα λαθάκια του, από καιρού εις καιρόν, αλλά όλοι τα κάνουν. Ανθρώπινα είναι. Και με αυτά, παραμένει ο κορυφαίος στόπερ του Ολυμπιακού και ο κορυφαίος στόπερ στην Ελλάδα! Δεν θέλει λοιπόν να τον χάσει, ο Μαρτίνς.

Και με αυτό ως δεδομένο, πάμε στο οικονομικό. Ο Ολυμπιακός δεν συζητά για κάτω από 12 εκ. ευρώ, για πώληση του Σεμέδο. Με τα ποσά που ακούγονται ότι δίνει η Μπενφίκα (5, 6 ή 7 εκ. ευρώ) deal δεν γίνεται… ποτέ. Ούτε με τα έμψυχα ανταλλάγματα που φέρεται να προσφέρει. Έτσι, αυτή τη στιγμή, μεταγραφή Σεμέδο στην Πορτογαλία δεν προχωράει.

Το τι θα γίνει στο μέλλον, κανείς δεν το ξέρει. Αλλά τα δεδομένα, αυτή τη στιγμή, είναι αυτά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ