ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν κάνει πίσω, παρά το…

Δεν κάνει πίσω, παρά το…

Όσοι παρακολουθούν το μεταγραφικό «παζάρι» σταθερά, γνωρίζουν ότι η Σεντ Ετιέν δεν είναι η πιο… εύκολη ομάδα, στις διαπραγματεύσεις. Οι «στεφανουά» είχαν «ζορίσει» και την υπόθεση Τράουκο. Κάνουν το ίδιο και τώρα, με την υπόθεση Εμβιλά. Εμφανίζουν, από το πουθενά, την απαίτηση για 1.000.000 ευρώ, προκειμένου να επιτρέψουν στον ποδοσφαιριστή να φύγει, για να έρθει στον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο ότι ο Εμβιλά δεν υπολογίζεται, στη Σεντ Ετιέν. Ο Κλοντι Πιέλ δεν τον έχει στα πλάνα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι η γαλλική ομάδα θα αφήσει, απλώς, τον Γάλλο να φύγει και, όπως αναμενόταν, βάζει εμπόδιο. Έχει, άλλωστε, συμβόλαιο μαζί του, για άλλα δύο χρόνια. Και σε αυτό πατάει. Προβάλλει την απαίτησή της αυτή, για το 1.000.000 ευρώ, ως όρο για να αποδεσμεύσει τον Εμβιλά.

Την ίδια ώρα, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αφήσει τη Γαλλία. Και να έρθει στην Ελλάδα. Να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να συμβάλει και εκείνος, ώστε οι απαιτήσεις αυτές, των «στεφανουά», να… καμφθούν και να μπορέσει να κάνει το βήμα. Να έρθει στην Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί αυτό να συμβεί, έχοντας των ποδοσφαιριστή, ως «σύμμαχο».

Δεν παρατούν την υπόθεσή του, την οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν. Δεν κάνουν πίσω, στον Ολυμπιακό. Θεωρούν ότι θα βρεθεί ο τρόπος, ο Εμβιλά, ο οποίος δεν υπολογίζεται, από τη Σεντ Ετιέν, να αποχωρήσει και να πιάσει λιμάνι. Δίχως να ενδώσουν στις, ξαφνικές, οικονομικές απαιτήσεις, της γαλλικής ομάδας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ