Δυνατό κέντρο, δυνατή ομάδα!

Δυνατό κέντρο, δυνατή ομάδα!
Book Small Mobile

Δυναμώνει στο κέντρο ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα… κατακόρυφα! Ολοκληρώνει δύο σημαντικές υποθέσεις, για τον άξονα, με γνώμονα την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, η οποία έρχεται να τονώσει, συνολικά, τη δύναμη της ομάδας! Δυνατό κέντρο σημαίνει δυνατά ομάδα, με βάση τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Ολυμπιακός και η προσθήκη του Πέπε (ανακοινώνεται) και Γιαν Εμβιλά (η υπόθεσή του προχωράει και ολοκληρώνεται) αναμένεται να κάνει αυτό ακριβώς! Να δυναμώσει το κέντρο και την ομάδα συνολικά!

Επισημοποιείται, λοιπόν, του Πέπε, ο οποίος τίθεται άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να δουλέψει μαζί του, για να τον ενσωματώσει το συντομότερο δυνατό στον άξονα και να τον έχει έτοιμο, για να βοηθήσει! Ένα τυπικό, τελευταίο σκέλος, περνάει στο παρελθόν και ο ποδοσφαιριστής, όπως επιθυμεί, φοράει τα ερυθρόλευκα!

Από την άλλη, η Σεντ Ετιέν δείχνει να αφήνει στην άκρη τις παράλογες απαιτήσεις, οι οποίες είχαν σταθεί εμπόδιο τις τελευταίες μια-δυο μέρες, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εμβιλά στον Θρύλο. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος, να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και σύντομα αυτό αναμένεται να γίνει πράξη, αφού το τελευταίο εμπόδιο, από πλευράς γαλλικής ομάδας, ξεπερνιέται.

Προχωράει, λοιπόν, ο Θρύλος, ενισχύει το κέντρο του και με αυτό τον τρόπο, αναμένεται να κάνει κουμάντο στο γήπεδο και τη νέα σεζόν, όπως έκανε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να δουλέψει με τα νέα αποκτήματα και να κάνει τον Θρύλο ακόμη πιο δυνατό, στο κέντρο, αλλά και σε όλες τις γραμμές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ