ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μια στροφή και… έρχεται!

Μια στροφή και… έρχεται!

Μόνο απλές και εύκολες δεν είναι οι μεταγραφικές υποθέσεις, τις οποίες κυνηγάει να τελειώσει ο Ολυμπιακός, φέτος. Μόνο απλές και εύκολες δεν είναι, άλλωστε, οι υποθέσεις που αφορούν σε σπουδαίους παίκτες. Τα ποσά είναι για… υπερβάσεις, οι ομάδες είναι… δύσκολες, οι συζητήσεις μακραίνουν και περιπλέκονται… Έτσι είναι, όταν κοιτάζεις να πάρεις πραγματική ποιότητα, για να κάνεις το βήμα παραπάνω. Ακόμη περισσότερο από την περασμένη σεζόν! Έτσι και στην υπόθεση Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός έχει, ως γνωστόν, συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, σε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο θα τον κάνει, αυτομάτως, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή, στην Ελλάδα. Μιλάμε για 1,7 εκ. ευρώ καθαρά, ετησίως, για 3 χρόνια. Τα μαθηματικά… ζαλίζουν, για τα δεδομένα της Ελλάδας. Και σε αυτές τις συνθήκες, ο Ολυμπιακός… τον έχει έτοιμο, τον παίκτη!

Αυτό που μένει, πλέον, είναι να βρεθεί η λύση, με την πλευρά της Σεντ Ετιέν Και όχι τόσο από πλευράς Ολυμπιακού. Αφού εκεί που «κολλάει» το πράγμα, είναι στο τι λεφτά έχει να πάρει ο ίδιος ο παίκτης, από τα δεδουλευμένα. Ο Εμβιλά έχει μεγάλο συμβόλαιο και στη Σεντ Ετιέν, της τάξεως των 2 εκ. ευρώ το χρόνο και μόλις ξεκαθαρίσει, φεύγοντας, τι είναι να πάρει και τι όχι, θα δώσει τα χέρια με τη Σεντ Ετιέν και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Πειραιά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ