Συζητάμε, πλέον, για άφιξη!

Συζητάμε, πλέον, για άφιξη!
Book Small Mobile

Το έκανε και αυτό ο Θρύλος. Κατάφερε να βρει την άκρη και να προχωρήσει μία -ακόμη- ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή, όπως είναι εκείνη του Γιαν Εμβιλά! Ο Γάλλος είναι… έτοιμος για άφιξη, αφού η «χρυσή τομή» ανάμεσα στον Ολυμπιακό, τον ποδοσφαιριστή και τη Σεντ Ετιέν, βρέθηκε και όλα  δείχνουν… γάμο! Ο Ολυμπιακός δεν την παράτησε την υπόθεση. Συνέχισε, όλο αυτό το διάστημα, να την παλεύει και να την δουλεύει, με τον Γάλλο να είναι σύμμαχος και να βοηθάει σε μεγάλο βαθμό, να προχωρήσει η έλευσή του, στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Θρύλου.

Έτσι, πλέον αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, η οποία θα σημάνει και την… πρόωρη επισημοποίηση της μεταγραφής του Εμβιλά, σχετικά με το πότε αναμένεται ο Γάλλος παικταράς, στην Ελλάδα. Να περάσει από ιατρικά, να βάλει τις υπογραφές του στο -ηγεμονικό- συμβόλαιό του, με τον Θρύλο, να ανακοινωθεί και να πιάσει δουλειά!

Ο Μαρτίνς βλέπει, αφού έχασε έναν υπερπολύτιμο παίκτη, όπως ο Γκιλιέρμε, να παίρνει στην θέση του έναν ακόμη καλύτερο, τουλάχιστον στην θεωρία. Η ποιότητα του Εμβιλά είναι τεράστια και αναμένεται να δώσει σπουδαία πράγματα στον άξονα του Θρύλου, παίρνοντας τον ρόλο του πρωταγωνιστή, σε μία, ήδη ποιοτική, μεσαία γραμμή! Με Καμαρά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Εμβιλά, ο Ολυμπιακός φτιάχνει μία απίστευτα ποιοτική ομάδα στο κέντρο. Εκεί όπου θέλει να «κλειδώνει» τον αντίπαλο και να κάνει το παιχνίδι του…

Αναμένουμε!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ