Πάρ’ το πάνω σου…

Πάρ’ το πάνω σου…
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Ήδη. Δίχως τους παικταράδες που θα έρθουν ακόμη. Και περιμένει, σήμερα, τον Γιαν Εμβιλά, για να απογειωθεί! Μιλάμε για μία -ακόμη- τεράστια μεταγραφή. Για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα, όχι απλώς για να… κάνει τη διαφορά. Έρχεται για να πάρει το κέντρο του Ολυμπιακού και να το πάει στο επόμενο επίπεδο. Στο επόμενο σκαλί! Ο Γάλλος παικταράς αναμένεται στις 1 και μισή μετά το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και υπό άλλες συνθήκες θα συζητούσαμε για… υποδοχή.

Μία μεταγραφή, η οποία λειτουργεί με περισσότερους, του ενός, τρόπους. Δεν είναι μία απλή αγωνιστική εκτόξευση. Δεν είναι μία απλή προσθήκη, σε ένα ήδη καλό ρόστερ, για το «κάτι παραπάνω»… Είναι πολλά περισσότερα από αυτό.

Το βασικό; Είναι ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα ξεκάθαρο, προς όλους τους… δήθεν ανταγωνιστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπορούν να κοιτούν απλά. Από μακριά. Δεν μπορούν να φτάσουν, σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούν να τον ανταγωνιστούν. Και ας έχουν το… θράσος να αποκαλούν εαυτούς «ανταγωνιστές». Δεν είναι, στην πραγματικότητα. Είναι πολύ πιο κάτω… Και όσο ο ηγέτης του Θρύλου συνεχίζει να πραγματοποιεί κινήσεις όπως εκείνη του Εμβιλά, η ψαλίδα απλώς θα… ανοίγει…

Έλα παικταρά και πάρ’ το πάνω σου… Κάνε το κέντρο του Ολυμπιακού να λάμψει ξανά. Απογείωσε τα όνειρά μας, για αυτή την ομάδα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ