ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεχνοκράτης για πρόεδρος της Λίγκας

Τεχνοκράτης για πρόεδρος της Λίγκας
Book Small Mobile

Την άμεση εκλογή ενός ανεξάρτητου τεχνοκράτη στην θέση του προέδρου της Λίγκας πρότεινε, σήμερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Όσον αφορά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των εκπροσώπων στην ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 12 ψήφους, με τον Ηρακλή ν' ακολουθεί με 9, ενώ η ΑΕΚ πήρε 8 ψήφους, μια περισσότερη από τον Πανιώνιο.

Ο Πανθρακικός δεν ψήφισε τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο, ενώ η ΑΕΚ πήρε τις ψήφους των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού. Σημειώνεται ότι στην διαδικασία της επιλογής εκπροσώπων της ΕΠΟ οι ομάδες μπορούν να ψηφίσουν μέχρι 3 υποψηφίους.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, Τάκης Αγραφιώτης πήρε 12 ψήφους, καθώς δεν τον ψήφισαν μόνο οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός.

Μαζί του εξελέγη ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του Ηρακλή, τον οποίο ψήφισε και ο Ολυμπιακός, ενώ τρίτος στην ψηφοφορία εξελέγη ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, ο οποίος υπερίσχυσε κατά μια ψήφο του Χρήστου Δάρα, εκπροσώπου του Πανιωνίου (τον οποίο επίσης ψήφισε ο Ολυμπιακός).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ