ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΕΠΟ δεν δικαιούται να κοιτάζει τον Ολυμπιακό στα μάτια

Η ΕΠΟ δεν δικαιούται να κοιτάζει τον Ολυμπιακό στα μάτια
Book Small Mobile

Αυτή η ΕΠΟ είναι για να... φεύγει! Όπως έκανε στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου ο πρόεδρός της Ευάγγελος Γραμμένος κατάλαβε ότι είναι ανεπιθύμητος και δεν τόλμησε να επιμείνει για να κάνει την απονομή, αφήνοντας στην ...άκρη το πρωτόκολλο. Είναι απορίας άξιο πως οι συνεργάτες του τον άφησαν μόνο του στο τραπεζάκι που περισσότερο θύμιζε τραπεζάκι καφενείου, άκρως αντίθετο με την περίσταση.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ, Τάκης Αγραφιώτης πήρε πρώτα τα μετάλλια και μετά το Κύπελλο από τον Γραμμένο, το οποίο απένειμε στον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και αυτός με τη σειρά του στον Βασίλη Τοροσίδη. Η ΕΠΟ δεν υπήρχε πουθενά στο πλάνο, χώρια που το τραπεζάκι στο κέντρο του γηπέδου μπορεί να θεωρηθεί ότι συμβόλιζε την παρακμή και τον ξεπεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, σφραγίζοντας την ευθύνη της ΕΠΟ.

Αυτό είναι το σωστό. Η ΕΠΟ να βλέπει τον Ολυμπιακό και όπου φύγει φύγει. Οι «ερυθρόλευκοι» το είπαν και το εννοούσαν ότι θα κόψουν κάθε δεσμό με την ανίκανη και ακατάλληλη ομοσπονδία, η οποία επειδή είναι διοργανώτρια έπαιρνε αποφάσεις που είχαν... άρωμα ρουσφετιών στην ΑΕΚ, με τις συνεχείς αναβολές και την ορισμό έδρας, μέχρι και για τη διεξαγωγή του αγώνα με τα παλιά ρόστερ! Ενώ ο τελικός έγινε με τους νέους κανονισμούς της διαιτησίας και με την ΑΕΚ να φοράει τη νέα φανέλα, μετά από άδεια της ΕΠΟ (σιγά μην την έδινε!). Δηλαδή, ούτε να κρυφτούν δεν μπορούν.

Ο Γραμμένος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ δεν θα έχουν τίποτα να θυμούνται από αυτόν τον τελικό Κυπέλλου, παρά μόνο ότι επιχείρησαν να τον απαξιώσουν. Αυτό το ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι...

Πηγή: sfyrigmata.blogspot

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ