ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προσαρμογή; «Εργαλείο» δουλεμένο και έτοιμο!

Προσαρμογή; «Εργαλείο» δουλεμένο και έτοιμο!

Δεν αποτελεί περίπτωση… Γκιλιέρμε, ο Εμβιλά. Είναι άλλο πράγμα. Έχει έρθει με προετοιμασία, στη Σεντ Ετιέν και είναι έτοιμος να φορέσει άμεσα τη φανέλα. Δεν χρειάζεται προσαρμογή και δουλειά στη φυσική κατάσταση, ή να… μπει στο κλίμα. Το κλίμα το… προετοιμάζει μόνος του, ο παικταράς, ο οποίος είναι, όχι απλά έτοιμος, να μπει στη δράση, αλλά πρόλαβε, μέσα σε 2 προπονήσεις να… κερδίσει το Ρέντη.

Τρομερή ποιότητα, τρομερή παρουσία, τρομερή ικανότητα. Ο Εμβιλά είναι ο παίκτης που ο Μαρτίνς ήθελε για τον άξονα. Τον έχει, πλέον. Τον δουλεύει, τον ετοιμάζει και την Παρασκευή αναμένεται να τον ρίξει στη μάχη. Στην… καθυστερημένη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την οποία ο Ολυμπιακός κάνει την Παρασκευή.

Ο Εμβιλά έχει έρθει για να κάνει τη διαφορά. Όχι… όποτε. Τώρα. Είναι ένα «εργαλείο», όπως έλεγαν ήδη από την πρώτη επαφή που είχαν μαζί του, στο Ρέντη. Εργαλείο δουλεμένο και έτοιμο να κάνει τη διαφορά, όπως είναι ο στόχος του. Όπως είναι ο στόχος του Μαρτίνς, που τον ήθελε. Όπως είναι ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που τον έφερε. Να κάνει τη διαφορά…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ