ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκησε Αστέρα και… φεύγει για τα «αστέρια»

Νίκησε Αστέρα και… φεύγει για τα «αστέρια»

Ο Αστέρας Τρίπολης παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορά επιπέδων. Έτσι έγινε και στο σημερινό (18/9) παιχνίδι στο Καραϊσκάκη στα πρώτα 45 λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν παθητικό στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς (Φορτούνης, Μασούρας) σκόραραν αμφότερες στο 60’ και στο 64’ «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Το 3-0 έγινε πάλι από τον Μασούρα στο 88’ με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με το δεξί την πορεία του στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021.

Πρώτο ημίχρονο: Μέτρια εμφάνιση

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο 22. Ο Καμαρά έκλεψε ο Ελ Αραμπί μοίρασε ωραία δεξιά του στον Ρατζέλοβιτς αλλά ο τελευταίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο. Στο 28’ ο Καμαρά έκανε εκπληκτική πάσα στον Αραμπί, που καθυστέρησε όμως, γύρισε στον Ρατζέλοβιτς, το σουτ του Σέρβου όμως κόντραρε. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ε λ Αραμπί σκόραρε όμως το τέρμα του ακυρώθηκε καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσαίντ. Στα πρώτα 45 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Αστέρα Τρίπολης. Έλλειπε η έμπνευση από τους «ερυθρόλεκους» που παρά τις πέντε τελικές δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο Τζολάκης ήταν σταθερός τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε.

Δεύτερο ημίχρονο: Μίλησε ο «El Professor»

Βλέποντας την μέτρια εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς επενέβη με διπλή αλλαγή. Φορτούνης και Μασούρας πέρασαν στον αγώνα στην θέση του Εμβιλά και του Ραζντζέλοβιτς. Στο 54' ο Ελ Αραμπί πήγε να πιάσει με τη μία το σουτ, στο γέμισμα του Μπουχαλάκη, μπλόκαρε όμως την μπάλα ο Παπαδόπουλος.

Συμπληρώνοντας μια ώρα αγώνα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Πρώτο γκολ της χρονιάς από τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος μετά την εξαιρετική πάσα του Ραφίνια λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Μασούρα να σκοράρει. Ο Καμαρά κέρδισε τις κόντρες και ο Μασούρας με αριστερό σουτ από την κορυφή της περιοχής γράφει το 2-0. Εξαιρετικό τελείωμα από τον παίκτη του Θρύλου. Δεύτερο «χτύπημα» από τον Γιώργο Μασούρα στο 88’. Ο Φορτούνης μοίρασε ωραία για τον Χασάν, που γύρισε από τα δεξιά και ο Μασούρας έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, αφού ο Παπαδόπουλος είχε βγει για να κλείσει τον Αιγύπτιο. Τρομερή η συμβολή του Φορτούνη στο τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων». Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φορτούνης αστόχησε σε τετ α τετ και το σκορ παρέμεινε στο 3-0.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα είχε 16 τελικές και πήρε τη νίκη. Χρειάστηκε η αλλαγή του Κώστα Φορτούνη ο οποίος ήταν καταλυτικός στο να έρθει το τελικό 3-0. Η χρονιά τώρα ξεκινάει χρειάζεται υπομονή απ'όλους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (86’ Καφού), Εμβιλά (46’ Φορτούνης), Ραντζέλοβιτς (46’ Μασούρας), Βαλμπουενά (72’ Μπρούνο), Ελ Αραμπί (67’ Χασάν).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ (46’ Πεπέ), Μουνάφο (83’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα (68’ Φερνάντεθ), Μπαράλες, Τιλίκα (68’ Κρέσπι), Αλί Μπαμπά (57’ Σίτο).

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ