ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δίνει «μάχη» για τον παικταρά!

Δίνει «μάχη» για τον παικταρά!

Στο κυνήγι της υπόθεσης του Σοφιάν Μπουφάλ παραμένει ο Ολυμπιακός, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Η Διοίκηση του Συλλόγου επιμένει να προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον παικταρά, παρά τις υψηλές (έως και… παράλογες) απαιτήσεις της Σαουθάμπτον, για έναν ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι… Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει και άλλο εμπόδιο να ξεπεράσει, για να φέρει τον Μπουφάλ στην Ελλάδα.

Από τη μία, η Σαουθάμπτον αξιώνει 5,5 εκ. ευρώ, για να παραχωρήσει τον Μαροκινό. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του ’21, γεγονός που σημαίνει ότι σε λίγους μήνες, ο Μπουφάλ θα μπορεί να διαπραγματευτεί, ως ελεύθερος, τη μεταγραφή του, σε άλλη ομάδα. Αν το συμβόλαιό του, με τους ‘αγίους’ δεν ανανεωθεί, μέχρι τότε. Προς το παρόν, η ομάδα του αξιώνει ένα ποσό το οποίο φαντάζει υπερβολικό, για έναν παίκτη στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του, όσο καλός και αν είναι. Ο Θρύλος παλεύει να ρίξει τις απαιτήσεις των Άγγλων.

Παράλληλα, ο ίδιος ο παίκτης προβληματίζεται, σχετικά, από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Η προοπτική του πρωταθλητισμού, αλλά και της συμμετοχής στο Champions League, με τον Θρύλο, είναι μεγάλο δέλεαρ, αλλά το συνολικό επίπεδο της Super League… φρενάρει, προς το παρόν τον Μπουφάλ. Ο Ολυμπιακός επίσης δουλεύει και αυτό το κομμάτι, αφού έτσι κι αλλιώς στα οικονομικά οι δύο πλευρές τα βρίσκουν.

Ο Θρύλος δεν το παρατάει. Θεωρούν ότι ο Μπουφάλ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και για τον λόγο αυτό συνεχίζουν, στην πλατεία Αλεξάνδας, να παλεύουν τη συγκεκριμένη, σημαντική μεταγραφική υπόθεση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ