ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκα τους και προχώρα!

Νίκα τους και προχώρα!

Στροφή στην Ελλάδα, λοιπόν. Στην άκρη η Ευρώπη, τούτη την ώρα. Στην άκρη κάθε τι άλλο, που δεν είναι… Super League. Απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός δίνει τη 2η μάχη του, για το 46ο και φυσικά, θέλει να κάνει το 2/2 και δίχως απώλειες να συνεχίσει την πορεία του, προς μία ακόμη κορυφή. Απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, φυσικά, η παράδοση ευνοεί την ομάδα του Μαρτίνς, η οποία όπως και απέναντι στην Ομόνοια, καλείται και απόψε να έχει μία αντίστοιχη συμπεριφορά.

Να ανοίξει, δηλαδή, μία κλειστή άμυνα. Είναι γνωστός ο τρόπος, άλλωστε, με τον οποίο όλες οι ομάδες έρχονται να παίξουν, στο Καραϊσκάκη. Ακόμη και οι… «μεγάλες». Κλειστά, σφιχτά πίσω, μαζεμένες γραμμές, καμιά αντεπίθεση και… έχει ο Θεός. Απέναντι σε αυτή την αντιμετώπιση, λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει το… αντίδοτο και να ανοίξει την κλειστή άμυνα, που αναμένεται να έχει απόψε και ο Παναιτωλικός. Το έκανε πριν λίγες ημέρες, απέναντι στην Ομόνοια.

Ο Μαρτίνς θα κατεβάσει την ομάδα δίχως τον Φορτούνη, αλλά λύσεις έχει στα χέρια του. Δεν… μασάει. Ο Ολυμπιακός θα παίξει όχι για να… προετοιμάσει τη ρεβάνς της Τρίτης. Αυτό είναι άλλο παιχνίδι. Απόψε το μυαλό είναι μόνο εδώ. Κάνουμε το 2/2 και συνεχίζουμε έτσι, έως ότου έρθει η ώρα να «ρεφάρουμε» και το παιχνίδι λιγότερο, με την ΑΕΚ. Και προχωράμε!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ