ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα ίδια οι Πορτογάλοι…

Τα ίδια οι Πορτογάλοι…

Όσο η Μπενφίκα επιμένει να κινείται στα δικά της στάνταρ, για τη μεταγραφή Σεμέδο, τότε η μεταγραφή, απλώς, δεν πρόκειται… ποτέ να γίνει… Από την Πορτογαλία επιμένουν κάθε μέρα να ανακινούν το θέμα και να τονίζουν πόσο πολύ οι «αετοί» θέλουν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Κάτι το οποίο, όμως, δεν δείχνουν έμπρακτα, αφού οι προτάσεις τους δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ που θέτει ο Ολυμπιακός.

Αναφορές από την πατρίδα του Σεμέδο λένε πως αν η Μάντσεστερ Σίτι πάρει από τη Μπενφίκα τον Ντίας, τότε θα έχει αρκετή άνεση να ανέβει και να συναντήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Θρύλου. Προς το παρόν αυτό δεν δύναται να συμβεί, παρά την επιμονή του Ζόρζε Ζεζούς, για το θέμα. Η διοίκηση της Μπενφίκα δεν μπορεί, αυτή τη στιγμή, να δώσει τα 12 εκ. ευρώ που θέλει ο Ολυμπιακός, για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι, το θέμα παραμένει στάσιμο. Και θα παραμείνει έτσι, έως ότου οι «αετοί» αποφασίσουν να ανέβουν και να βρουν τον Ολυμπιακό, στο οικονομικό. Η Διοίκηση των Πειραιωτών δεν πρόκειται να δώσει… κοψοχρονιά τον βασικό στόπερ του Μαρτίνς. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο. Και αυτό, το οποίο μέχρι στιγμής ρυθμίζει την υπόθεση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ