ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε»

«Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε»
Book Small Mobile

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας μετά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός στη κάμερα της Nova, στάθηκε στην εικόνα των Πειραιωτών στα δύο ημίχρονα, ξεχωρίζοντας το δεύτερο ως καλύτερο για την ομάδα του. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τόνισε: «Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα αλλά είχαμε άγχος. Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια».

Για τις κινήσεις του με τις αλλαγές στο ματς, υπογράμμισε: «Φυσικά και γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα. Όπως γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τον έχουμε μελετήσει. Στον πάγκο έχουμε ποιοτικές λύσεις και παιδιά με χαρακτήρα που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό μετράει».

Για τον Κάιπερς, δήλωσε: «Δεν θα τον κρίνουμε σήμερα αλλά από τις απαντήσεις που δίνει σήμερα. Σήμερα δεν ήταν η πιο καλή του μέρα υπό την έννοια ότι είχε άγχος. Τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον».

Για τον Μπρούνο ως δεξιό μπα, είπε: «Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ