ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες»

«Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες»
Book Small Mobile

Ο Μαντί Καμαρά τοποθετήθηκε για την εικόνα του Ολυμπιακού στην έναρξη της σεζόν, για τον Εμβιλά και για το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την Ομόνοια στη Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμαρά στη NOVA:

Για το εάν μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα, ανέφερε: «Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση και τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για τον Γκιλιέρμε και τον Εμβιλά, είπε: «Είναι αλήθεια πως ο Γκιλιέρμε δεν είναι πια στην ομάδα και ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έτσι όλη η βοήθεια που μας προσέφερε δεν την έχουμε. Έχουμε όμως άλλους παίκτες όπως τον Εμβιλά, τον Καφού και τον Μπουχαλάκη γιατί το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά».

Για τις αλλαγές στο ματς με τον Παναιτωλικό, υπογράμμισε: «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις στον πάγκο να βοηθάνε».

Για το επικείμενο ματς με την Ομόνοια, τόνισε: «Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο Champions League».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ