ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όσο και να το παιδεύει…

Όσο και να το παιδεύει…

… μεταγραφή δεν γίνεται. Από τον τίτλο, στον υπότιτλο και από εκεί στο κείμενο, περιγράφεται μέσα σε μία πρόταση η αλήθεια, για το θέμα Σεμέδο. Ο Ζόρζε Ζεσούς άναψε χθες… νέα φωτιά, γύρω από αυτό, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, ότι ο Σεμέδο είναι ο εκλεκτός του. Ο Ντίας είναι στην πόρτα της εξόδου, από τη Λισαβόνα και όλα δείχνουν ότι η Μπενφίκα θα καταφέρει, επιτέλους, να συναντήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, για τον Σεμέδο.

Και λέμε επιτέλους, όχι γιατί… βιαζόμαστε να φύγει ο Πορτογάλος. Κάθε άλλο. Όπως και η ίδια η ομάδα του Μαρτίνς, άλλωστε, δεν… βιάζεται να πουλήσει τον Σεμέδο. Αν αυτό συνέβαινε, θα τον είχε δώσει προ πολλού, ενδίδοντας στην πίεση της Μπενφίκα και στα 5, 6, 7 εκ. ευρώ, τα οποία πρόσφερε, μέχρι προσφάτως, η πορτογαλική ομάδα.

«Ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι έμπειρος, όπως είναι ο Οταμέντι ή ο Σεμέδο, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί μου έναν χρόνο και ξέρει τι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζόρζε Ζεσούς, για το θέμα. Ξέρει καλά και ο ίδιος, βέβαια, ότι αν ο Ντίας αποχωρήσει για την Μάντσεστερ Σίτι, τότε η ομάδα του θα έχει την άνεση να ανεβάσει την προσφορά της και να συναντήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, για να γίνει το deal.

Μέχρι τότε, όσο και να το… παιδεύει, μεταγραφή με τους όρους (οικονομικούς) που έβαζε η Μπενφίκα, δεν γίνεται…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ