ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Record: «Απομακρύνεται…»

Record: «Απομακρύνεται…»

Την υπόθεση Σεμέδο να… σβήνει, για την Μπενφίκα και το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος να αφήσει τον Ολυμπιακό, ολοένα και να μικραίνει, βλέπουν τώρα τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, η Record αναφέρει σήμερα ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι «ολοένα και πιο μακριά» για τους «αετούς».

«Η Μπενφίκα πιέζεται από το χρόνο για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά η πίστη στη διοίκηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αρχίζει να σβήνει. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει πρόθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Πορτογάλο αμυντικό και στις τάξεις των αετών δεν υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνει το deal», λέει χαρακτηριστικά η γνωστή εφημερίδα, για το θέμα του Πορτογάλου.

Ο Ολυμπιακός, δεδομένα, αύξησε τις απαιτήσεις του, για τον Σεμέδο. Ειδικά μετά και την είσοδο της ομάδας στο Champions League, o Ρούμπεν είναι πιο απαραίτητος από… ποτέ, στον Μαρτίνς. Παράλληλα, η ίδια η παρουσία του, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, στο Champions League, αυξάνει αυτομάτως την αξία του και στον Ολυμπιακό, επόμενο ήταν να ζητήσουν περισσότερα χρήματα, για να τον παραχωρήσουν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ