ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γάλλοι: «Κινήθηκε για Μπεν Αρφά»

Γάλλοι: «Κινήθηκε για Μπεν Αρφά»

Το όνομα του Χατέμ Μπεν Αρφά έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο παικταράς είχε συνδεθεί πολλές φορές, στο παρελθόν, με τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε ποτέ.

Τώρα, μάλιστα, ο 33χρονος μπήκε ξανά στο ρεπορτάζ των μεταγραφικών του Ολυμπιακού. Αλλά από το εξωτερικό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η L’ Equipe, ο Ολυμπιακός κινήθηκε για τον ποδοσφαιριστή, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, ο Μπεν Αρφά απέρριψε προτάσεις και από το MLS και τα Εμιράτα και αποφάσισε να παραμείνει στη Γαλλία. Τον απέκτησε, ως ελεύθερο, για 1+1, η Μπορντό και έβαλε, έτσι τέλος, στα οποιαδήποτε σενάρια, για μεταγραφή εκτός Γαλλίας.

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει θέμα Μπεν Αρφά, αλλά οι Γάλλοι γράφουν ότι οι Πειραιώτες έκαναν και φέτος την κίνησή τους, για να τον αποκτήσουν. Πράγμα που, εφόσον ισχύει, δείχνει, με τον πλέον περίτρανο τρόπο, ότι η ομάδα του Μαρινάκη κινείται ΜΟΝΟ στο κορυφαίο επίπεδο και «χτυπάει» μόνο τα κορυφαία ονόματα, στο μεταγραφικό παζάρι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ