ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες. Καλό σου ταξίδι»

«Άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες. Καλό σου ταξίδι»
Book Small Mobile

Πολύ συγκινητικό ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς και με το οποίο αποχαιρέτησε τον Κώστα Μπατή που «έφυγε» από τη ζωή. Δείτε τι «ανέβασε» ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Πέρσι, τέτοια εποχή ήταν όταν με ρώτησε αν θα μπορούσαν να έρθουν στο Καραϊσκάκη παιδιά από ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του νομού Αττικής, τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Το πόσο πολύ το ήθελε, φαινόταν από τον τόνο της φωνής του.

Τα τελευταία χρόνια, διέθεσε ατελείωτα απογεύματα για να αφοσιωθεί σε αυτά τα παιδιά και να τους μάθει τα μυστικά του μπάσκετ. Ήταν το δικό του μυστικό. Ίσως και η δεξαμενή από όπου αντλούσε οξυγόνο σε μία δύσκολη καθημερινότητα.

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στις 19 Οκτωβρίου του 2019. Τότε ήταν που εκατοντάδες παιδιά από Εκπαιδευτήρια της Εκκλησίας, ειδικά σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, το Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Κιβωτό του Κόσμου δέχθηκαν επίθεση αγάπης με εκατοντάδες λούτρινα κουκλάκια του «Leone» που τους έριξαν οι ποδοσφαιριστές και οι θεατές πριν από τη σέντρα.

«Είχα καιρό να δακρύσω…», μου έγραψε την επόμενη ημέρα, έχοντας συναντήσει και μιλήσει με τα δεκάδες «δικά» του παιδιά που έστειλε εκείνη τη βραδιά στο Καραϊσκάκη. Ήταν τόσο χαρούμενος και γεμάτος. «Να το επαναλάβουμε στο μέλλον», ήταν η γεμάτη ευγένεια επιθυμία του που άφησε στο τραπέζι της κουβέντας μας.

Το οξυγόνο τελείωσε σήμερα για τον Κώστα Μπατή. Έναν σπουδαίο αθλητή που όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του, πέρασε στην απέναντι όχθη για να περιγράφει με επιτυχία αγώνες του αγαπημένου του σπορ στην τηλεόραση. Μα πάνω από όλα έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με μεγάλες ευαισθησίες που ποτέ δε τις διαφήμισε.

Ναι, θα το επαναλάβουμε Κώστα. Ξανά και ξανά. Είναι δέσμευση. Καλό σου ταξίδι...».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ