ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτσι το βλέπει η UEFA το ματς απόψε…

Έτσι το βλέπει η UEFA το ματς απόψε…

Όσο πλησιάζει η ώρα για τη σέντρα του μεγάλου αποψινού ματς, στο Οπόρτο, πληθαίνουν οι αναφορές, για τις 11άδες, στις οποίες καταλήγουν οι δύο προπονητές, για να κοντράρουν ο ένας τον άλλο. Η UEFA, δε, δίνει δύο πιθανές 11άδες, για τους αποψινούς αντιπάλους του Ντραγκάο, Ολυμπιακό και Πόρτο, με βάση τα υπάρχοντα ρεπορτάζ, ή την… αίσθηση.

Για τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς, πέραν της προφανούς αλλαγής του Σισέ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του, στην 11άδα, αντί του απόντα Μπα, δεν αναμένεται να κάνει άλλη αλλαγή. Στο αρχικό σχήμα, λοιπόν, η UEFA βλέπει τους εξής: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Από πλευράς Πόρτο, τώρα, ο Ντίας θεωρητικά παραμένει αμφίβολος, για το ματς, αλλά η διοργανώτρια αρχή, τον βλέπει… βασικό. Συγκεκριμένα, η UEFA βλέπει Μαρκεσίν στο τέρμπα, Εμπεμπά, Μαναφά, Πέπε και Ζαϊντού στην άμυνα, Ουρίμπε, Σέρτζιο Ολιβέιρα και Οτάβιο, στο κέντρο, καθώς και τους Ντίας, Κορόνα και Μαρεγκά, στην επίθεση.

Για να δούμε, αν θα πέσει μέσα…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ