Η εισήγηση για αναβολή αγώνων, είναι για τα ερασιτεχνικά

Η εισήγηση για αναβολή αγώνων, είναι για τα ερασιτεχνικά

Τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί δραματικά τις τελευταίες ημέρες. Πλέον είναι σταθερά πάνω από τα 1000.

Γεγονός το οποίο δεν αρέσει φυσικά σε κανέναν από τους αρμόδιους, αλλά και τον κόσμο. Για αυτό και η Κυβέρνηση εξετάζει συνεχώς νέα μέτρα κατά του κορονοϊού για την προστασία των πολιτών.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε η πληροφορία πως στην Κυβέρνηση υπάρχει εισήγηση για αναβολή των αγώνων στα ομαδικά αθλήματα. Είναι όμως μία σημαντική παράμετρος αναφορικά με το συγκεκριμένο μέτρο.

Αυτό αφορά, τουλάχιστον για την ώρα, μόνο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Διότι εκεί εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί δεν γίνονται τεστ και τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Αντιθέτως, στη Super League 1 πριν από κάθε αγώνα μέσα στην εβδομάδα γίνονται τεστ σε όλες τις ομάδες, από τη στιγμή που εκεί υπάρχει μία μεγαλύτερη οικονομική άνεση σε σχέση με τα ερασιτεχνικά σωματεία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ