ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με 4-3-3 και… αναμονή

Με 4-3-3 και… αναμονή

Μία θέση «παίζεται» στην 11άδα του Ολυμπιακού, για το αποψινό παιχνίδι. Μία θέση, η οποία όμως κρίνει πολλά και για την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει… υπομονή, μέχρι την τελευταία στιγμή. Μία θέση στο κέντρο, για την ακρίβεια, την οποία διεκδικούν Μπουχαλάκης και Πέπε.

Για την -ακόμη μεγαλύτερη- ακρίβεια, ο Μπουχαλάκης την έχει «καπαρωμένη» εάν είναι υγιής και έτοιμος. Κάτι στο οποίο ελπίζει ο Μαρτίνς και κάτι το οποίο είναι διατεθειμένος να περιμένει, μέχρι την τελευταία στιγμή, απόψε το βράδυ.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησε τραυματίας, με ενοχλήσεις στη μέση, στην τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού, στη Σούπερ Λιγκ, με τον Απόλλωνα. Παρόλα αυτά δείχνει να είναι καλύτερα και το παλεύει για να δώσει, απόψε το βράδυ, το παρών, στο γήπεδο της Σίτι. Ειδάλλως, την θέση του θα πάρει, στο κέντρο, ο Πέπε. Δίπλα σε Εμβιλά και Καμαρά, οι οποίοι είναι έτοιμοι και σίγουροι, για την 11άδα.

Κατά τα άλλα, όλα δείχνουν 4-3-3, με τον Βαλμπουενά στο πλάι και τον Ελ Αραμπί στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κοντρολάρει τον ρυθμό της Σίτι και να μην της επιτρέψει να τον μετατρέψει σε… καταιγιστικό. Εάν το καταφέρει, θα έχει μία καλή ευκαιρία να φύγει από το City of Manchester Stadium όρθιος και με το κεφάλι ψηλά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ