ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τσεκάρει Πινακά ο Θρύλος! (video)

Τσεκάρει Πινακά ο Θρύλος! (video)

Δεν αφήνει τίποτα που να μην ανιχνεύει ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο σκάουτινγκ και εύρεσης παικτών. Ο Θρύλος συνεχίζει να αναζητά συνεχεια τους ποδοσφαιριστές που θα του προσφέρουν, τόσο αγωνιστική ανάταση, όσο και μελλοντικά έσοδα, στα ταμεία, για να συνεχίσει να επενδύει στο να χτίζει μία εξαιρετική ομάδα. Νεαροί παίκτες, με ταλέντο και μεταπωλητική αξία είναι, φυσικά, ψηλά στη λίστα και σε αυτή ανήκει και ο Δημήτρης Πινακάς.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Θρύλος τσεκάρει τον Πινακά, από την ΑΕΛ. Ο 19χρονος επιθετικός των «βυσσινί» φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο των Πειραιωτών, οι οποίοι, όπως πάντα, τσεκάρουν κάθε τι που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και μπορεί να δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αυτό του Ολυμπιακού.

Ο Πινακάς, αν και έχει παίξει μόλις τρεις φορές βασικός με την ΑΕΛ, έχει βάλει και τέσσσερα γκολ. Από την ομάδα του υποστηρίζουν πως ο νεαρός έχει αρχίσει να τραβά τα βλέμματα και από το εξωτερικό, όμως ο Ολυμπιακός φέρεται να… τον τσεκάρει σοβαρά. Με αποτέλεσμα να έχουμε, ενδεχομένως, ακόμη και άμεσα εξελίξεις, για μια συμφωνία, η οποία στο μέλλον θα τον φέρει στο λιμάνι.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ