ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πίστεψε, αλλά...

Το πίστεψε, αλλά...

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι κόντρα στην Σίτι, αφού δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Οι «Πολίτες» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και απειλούσαν την άμυνα του Ολυμπιακού με συνεχόμενα σουτ και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου στο πρώτο ημίχρονο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί και γκολ στο 36’ με πλασέ του Φόντεν. Στην αρχή της φάσης ο διαιτητής δεν έχει καταλογίσει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, που έκανε ο Γκούντογκαν πάνω στον Ντρέγκερ.  Στη συνέχεια το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την Σίτι να απειλεί εκ νέου για το 0-2. Αρκετά νεύρα μεταξύ παικτών και γενικότερα ένα μέτριο ποδόσφαιρο είδαμε στο πρώτο ημίχρονο το αγώνα, με το σκορ να μένει στο 0-1 μέχρι το 45’.

Η Μάντσεστερ Σίτι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 12 τελικές και οι 7 από αυτές ήταν εντός εστίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ζοσέ Σα, ο οποίος έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε πάνω κάτω στους ίδιους ρυθμούς, με την διαφορά ότι ο Ολυμπιακός άρχισε να γίνεται πιο κινητικός στην επίθεση και να αλλάζει καλύτερα την μπάλα.

Η Σίτι είχε δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 60’ με τα σουτ του Γκουντογκάν και του Κανσέλο και τον Σα να λέει όχι στον δεξιό μπακ της αγγλικής ομάδας. Στο 66’ ο Πέδρο Μαρτίνς, αποφασίζει να ρίξει στο παιχνίδι τον Μάριο Βρουσάι στη θέση του Ντρέγκερ με αυτό να είναι και για εκείνον το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Στο 70’ ο Πέπε θα αφήσει τη θέση του στον Ανδρέα Μπουχαλάκη με σκοπό ο Ολυμπιακός να καταφέρει να κρατήσει λίγο περισσότερο την μπάλα στην κατοχή του. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να αμυνθεί με νύχια και με δόντια. Στο 78’ στον αγώνα θα περάσει ο Σουντανί στη θέση του Μασούρα και έβγαλε όρεξη με το καλημέρα στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην δημιουργούσε τελικές, ωστόσο όσο έμενε το 0-1 τίποτα δεν είχε κριθεί. Στο 82’ ο Σουντανί μετά από πάσα του Σισέ θα προσπαθήσει να απειλήσει, όμως ο βοηθός καταλογίζει οφσάιντ. Στο 88’ ο Κώστας Φορτούνης πιάνει ένα όμορφο ο σουτ ωστόσο η μπάλα περνάει λίγο έξω από την εστία του Έντερσον. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από σέντρα του Καμαρά, ο Σισέ θα πιάσει μία κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα και έτσι ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με 0-1 και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα με την Μαρσέιγ στη Γαλλία την ερχόμενη Τρίτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (66’ Βρουσάι), Μπα, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Καμαρά, Εμβιλά, Πέπε (72’ Μπουχαλάκης), Μασούρας (78’ Σουντανί), Φορτούνης.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Στόουνς, Ντίαζ, Μεντί (78’ Ζιντσένκο), Γκουντογάν (86’ Ντόιλ), Ρόντρι (75’ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ (75’ Μαχρέζ), Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεσούς (78’ Αγκουέρο).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ