Μαρτίνς: «Διαιτητές στο ύψος των απαιτήσεων»

Μαρτίνς: «Διαιτητές στο ύψος των απαιτήσεων»
Book Small Mobile

Δύσκολο ματς έχει μπροστά του, αύριο Σάββατο, ο Ολυμπιακός. Ακόμη ένα. Μόλις λίγες ημέρες πριν πάει στη Μασσαλία, να δώσει έναν τρομερά σημαντικό αγώνα, δίνει «μάχη» κορυφής, με τον Άρη, για τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει ένα καλό ματς, όπως τόνισε, αλλά δεν άφησε στην άκρη και τη… διαιτησία, από την οποία περιμένει να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων…

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για:

-την εφαρμογή της πεντάδας στην άμυνα, για το μέλλον: «Θα μπορούσε, αλλά αυτό το σύστημα χρησιμοποιήθηκε γιατί το απαιτούσαν οι συνθήκες, λόγω των απουσιών και των χαρακτηριστικών του αντιπάλου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να προετοιμάσουμε το ματς με τον Άρη, αυτό με τη Σίτι ανήκει στο παρελθόν. Μετά θα βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια τι σύστημα θα χρησιμοποιούμε. Συνεχίζουμε με πολύ περισσότερες λύσεις, έχουμε την επιστροφή του Ελ Αραμπί, του Χολέμπας, του Κάιπερς, του Λοβέρα…».

-τον Βρουσάι: «Ο Μάριος είχε πάρα πολύ παρουσία, ήταν ευχάριστη η απόδοσή του. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ματς αυτό ήταν για πολλούς μια πρώτη ευκαιρία για κάποια παιδιά να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

-το ματς με τον Άρη: «Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ένας σημαντικός αντίπαλος που κρύβει κινδύνους. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».

-τα διαδοχικά ματς εκτός έδρας: «Έτσι είναι η κατάσταση όταν είσαι Ολυμπιακός και έχεις να παίξει στις καλύτερες διοργανώσεις. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας και μετά το Champions League. Έχουμε ψηλούς στόχους, μεγάλες προσδοκίες και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταξίδια ως δικαιολογίες. Υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει όλα αυτά να τα ξεπεράσουμε για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ