ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καταδικάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο επίπεδό τους!

Καταδικάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο επίπεδό τους!

Παίρνουν μαζί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κατρακύλα τους… Στο χαμηλό επίπεδό τους και στην ανυπαρξία τους. Την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη ανυπαρξία τους, ποδοσφαιρική και συνολική. Δυστυχώς, όπως είναι και στην Ελλάδα, έτσι και… δέκα φορές χειρότερα, είναι και στην Ευρώπη, όπου το ποδόσφαιρο είναι, εν πολλοίς… κανονικό. Και λέμε εν πολλοίς, γιατί και ο Ολυμπιακός, την περασμένη Τρίτη, στο Βελοντρόμ, συνάντησε ποδόσφαιρο… «εξυγίανσης».

Σε αυτό ειδικεύονται οι… εκπρόσωποι της Πέμπτης. Εκείνοι που ξεφτίλισαν κάθε τι ποδοσφαιρικό έχει να επιδείξει αυτή η χώρα μας, χάνοντας από όποιον… κλωτσάει ένα τόπι!

Ας μας κάνουν τη χάρη. Ας σκίσουν μόνοι τους τα διαβατήριά τους… Ας μην ξανασυγκρίνουν, εαυτούς, με τη μοναδική ομάδα, ικανή να εκπροσωπεί το ποδόσφαιρό μας, εκτός των συνόρων. Ξεβράκωμα κανονικό… Σε όλα τα επίπεδα και… δυστυχώς παίρνουν το ποδόσφαιρό μας, μαζί τους, στην κατρακύλα τους… Στο επίπεδό τους. Αυτό που τους κάνει να λένε, μετά από ματς με την Ομόνοια, ότι το «ποδόσφαιρο στην Ευρώπη παίζεται σε… άλλες ταχύτητες…». Μιλάμε για… καμία επαφή, με το αντικείμενο.

Δεν μπορούν. Δεν μπόρεσαν ποτέ. Και ποτέ, μα ποτέ, δεν θα μπορέσουν. Γιατί είναι η νοοτροπία τους, τέτοια. Μικρή και κοντόφθαλμη… Μόλις περνούν τα σύνορα, πέφτουν… λιπόθυμοι. Και δυστυχώς, καταδικάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο επίπεδό τους και η «πάλη» του Ολυμπιακού, δεν φτάνει…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ